Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност
ИмеСега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност
Дата на преобразуване13.02.2013
Размер49.7 Kb.
ТипДокументация
източникhttp://www.sirius1-bg.net/sirius/dict13/docs/14archmih141209.doc

Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност.

Архангел Михаил, 14 декември 2009 г.

АЗ СЪМ Архангел Михаил! Аз дойдох отново!

Днес дойдох, за да дам необходимите разяснения за текущата ситуация. И трябва да ви уверя, че не всичко е толкова безнадеждно, както може би изглежда на някои от вас. Всичко върви по план, по Божествения план и всичко върви по своя ред.

И по друг начин просто не може да бъде, защото Законът на тази Вселена е такъв, че всичко, което стои на пътя на плана, лежащ в основата на тази вселена, по който се развива тази вселена, трябва да бъде пометено. И моята работа и работата на моите ангели на синия пламък се заключава точно в това, да се разчиства всичко, което пречи за изпълнението на замисъла на Твореца на тази вселена. Във всеки организъм винаги има шлаки и токсини, от които е необходимо навреме да се освободи, за да съхрани организма като цяло своята работоспособност. И на планетата Земя има същности, енергии и някои човешки индивиди, които са решили да си мерят силите с Твореца.

Има предел, до който се допуска проявата на горделивост и противопоставяне, а след този предел идва ред на мен и на моите ангели да действаме.

За вас, които се намирате във въплъщение, нашата работа протича незабелязано. На вашия план като че ли нищо не се случва или, по-точно, всичко се случва много естествено. Вие дори не забелязвате нашата работа. Просто четете или слушате по новините за поредната авария, катаклизъм. Особено в края на годината, аз не зная забелязвате ли вие това или не, но количеството на различните аварии и катаклизми, а също и на болестите, се увеличава. Смъртта събира своята жътва. От физическия план си отива всичко, от което той трябва да бъде изчистен.

В много от вас моите думи ще предизвикат недоумение, защото сред жертвите на авариите и стихийните бедствия, според вас, има много напълно невинни души, които са срещнали смъртта в самия разцвет на своите творчески възможности.

Има ваша гледна точка върху събитията, като на хора намиращи се във въплъщение, и има гледна точка от нашата страна. Действително има случаи, когато много светли души преждевременно извършват преход. И понякога това е свързано с необходимостта да се развърже кармата с останалите във въплъщение роднини, тъй като преждевременната загуба ги заставя да се замислят по-внимателно за своя живот и да си спомнят за Бога. Понякога човек сам решава да напусне въплъщението, тъй като осъзнава, че жизнения план, приет от него преди въплъщението, не може да бъде осъществен поради много допуснати грешки и индивидът желае да обнови в обителите своето виждане на Божествения план за своята душа и отново да дойде във въплъщение с този обновен възглед.

Както виждате, има различни причини, поради които хората извършват преждевременен преход и не винаги това е свързано с нашата работа.

Нашата работа протича на финия план. И това, което виждате проявено на физическия план, е резултата от нашата работа.

Има твърде много хора, намиращи се във въплъщение, които притежават определени магически способности още от времената на древната Атлантида. Тези способности дремят и самите хора до определено време не проявяват тези свои способности. Особено много са хората, които в миналото са изпълнявали функцията на черни магове и магьосници, а сега са в какви ли не най-различни религиозни течения и секти. Там те намират почва за проявяване на остатъците от своите магически таланти и способности.

Същността на тези хора не се проявява до определено време. И има Космически Закон, който не ни позволява да се намесваме до определени граници, докато човекът, притежаващ черномагически способности, не започне да извършва действия на физическия план, които ще нанасят вреда на другите хора, истинските светлоносци, които нищо не подозират.

Именно в това се състои сложността на вашето време, защото бившите черни магове и белите магове на Атлантида ходят в едни и същи групи и участват в едни и същи религиозни направления. Много е трудно да се направи различаване, защото всички говорят за Бога, за Светлината, за Любовта и Доброто. Всички се молят, медитират и вършат благи дела.

Но има различаване, което присъства вътре в човека. И това е онази негова вътрешна същност, която заставя човека да служи или на силите на Светлината, или на Силите на илюзията. Така е било винаги и възлюбеният Иисус ви молеше да не съдите по действията, словата или делата. Възлюбеният Иисус ви молеше да съдите по плодовете1, по резултатите от действията.

Затова сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност.

Законът не ни позволява да се намесваме до определено време. Ние търпеливо чакаме своя час. И тогава, когато плодовете са проявени, ние имаме право да вдигнем ръката на Божественото правосъдие над такъв човек.

Вие навярно вече сте нарисували в своето въображение онези хора, към които, по ваше мнение, е необходимо да се приложи Божественото правосъдие. Обаче Иисус ви молеше да не съдите2. Защото едни и същи действия, които извършват хората, могат, в крайна сметка, или да приумножават илюзията, или да я свиват. И дори явните, както ви се струва, некачествени плодове, по които Иисус молеше да съдите, може да са просто отработване на кармично бреме за онези хора, за които тези плодове изглеждат проявление на силите на смъртта и ада.

Аз отделих толкова много време, за да ви посветя в нашата работа, защото само от моето ниво са видими всички истински причини и истинските мотиви. А вие можете само да ме призовавате и, или да молите за моята защита, или да призовете мен и моите ангели, за да се намеся в критичната ситуация и да помогна да се изпълни Божественото правосъдие. В никакъв случай не влагайте своите емоции и чувства във вашите призиви. Правете ги безстрастно и като страничен наблюдател. Би било идеално, ако успявате постоянно да запазвате ролята на наблюдател и да не се намесвате в борбата.

Колкото повече енергия изразходвате за емоционална оценка на възникналата ситуация, колкото повече я обсъждате, толкова все повече и повече енергия влагате в негативната ситуация и в крайна сметка, благодарение на вашите старания, ситуацията става все по-лоша и по-лоша.

Аз ви моля да не отнасяте моите препоръки еднозначно към всички ситуации, които възникват във вашия живот. Тъй като вече предвиждам, как вместо да помогнете на старицата да премине оживената улица, ще намислите да заемете позицията на наблюдател!

Важно е във всеки момент от вашия живот постоянно да бъдете нащрек и постоянно да анализирате вашите реакции на всичко, което се случва около вас.

АЗ СЪМ Архангел Михаил!

© Татяна Микушина

1 Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители: по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей? Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове: не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън. И тъй, по плодовете им ще ги познаете. ( Матей 7:15-20)

2 Не съдете, за да не бъдете съдени. (Матей 7:1)
Свързани:

Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност iconАстро-тест 2 (верни са 1 или 2 отговора)
Лунно затъмнение може да се наблюдава когато: а Луната е в пълнолуние, б когато Луната е в новолуние; в когато Луната е между Слънцето...
Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност iconДуховна Хата Йога Аз съм Сега Отвъд Самадхи
Всеки опит за външна революция води до насилие провал на духа. Истинската революция може да се случи във всеки от нас още тук и сега....
Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност iconЛесна Медитация от Бабаджи представена от Roger G. Lanphear
Техниката е проста и ефективна. Този нов подарък от Бабаджи показва прогреса, който човечеството е постигнало. Сега е възможно всеки...
Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност iconДнес повечето учени вярват, че живите организми са еволюирали в продължение на милиони години. Някои хора обаче мислят, че живите същества са създадени в
Слънцето преминава по небето, а Земята е неподвижна. Земята е кръгла, но когато хората са познавали само малка част от света, са...
Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност iconОбщина велинград
Международният музикален фестивал «Дъга над Клептуза» Велинград, допринесе за утвърждаването на града като място за подходящи прояви...
Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност iconИзправя ли Атлас рамене?
Алтруизмът по своята същност е една чудесна философия, но когато тя се отнася до отделния човек, а не насилствено да се насажда
Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност iconИ да се произнесе, взе в предвид следното
Н. А. П., 6/48 идеални части за Н. К. К., 6/48 идеални части за М. К. Р., 3/48 идеални части за М. С. Б., 2/48 идеални части за Н....
Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност iconАл халладж
Когато Ал Халладж казва: Аз съм Истината, за което е и осъден, той е бил обвинен в самообожествяване. А това е просто задачата на...
Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност iconВ м. „Онбашиево с площ от 2,974 дка, ІХ категория, съставляваща имот №6128 по плана за земеразделяне на землището, при граници и съседи: им. №6151 дървопроизводителни площи на дл; им.№6165 полски път; им. №6129 нива на км. С.; Нива
Е. М. и имот №11167- горски път, между С. Р. Д., А. Р. Д. и А. М. Т., Н. Х. К., М. Х. К., при дялове: 8/30 идеални части за С. Р....
Сега на Земята са създадени идеални условия, когато всеки може да прояви своята вътрешна същност iconТя и той книгата и моят ден
Когато казват,че светът е за двама, вероятно имат право. Създадени да бъдат полюсно различни като Слънцето и Луната, заставени в...
Поставете бутон на вашия сайт:
Документация


Базата данни е защитена от авторски права ©bgconv.com 2012
прилага по отношение на администрацията
Документация
Дом