Допълнителна информация за участниците в събитието
ИмеДопълнителна информация за участниците в събитието
Дата на преобразуване20.11.2012
Размер46.18 Kb.
ТипДокументация
източникhttp://art-visa-bulgaria.eu/language/bg/uploads/files/news__1/cb972abd893b920795f714ea34727560.d
Допълнителна информация за участниците в събитието

За художниците:

Цветелина Русалиева е родена в град Русе, в семейство на художник. Завършва моделиране и конструиране на облеклото и се занимава с мода в продължение на 10 години. Зад гърба си има няколко самостоятелни и успешни ревюта, а през 1997 г. и приз "Най-добър млад дизайнер" на "Форум Българска мода". Образованието интериорен дизайнер и дава  възможност да работи по много модни проекти, а работата и натрупания опит разкриват пред нея нови хоризонти и като художник.

Днес Цветелина е пристрастена към живописта и това предначертава развитието и утвърждаването й като творец и художник. Занимава се основно с живопис, участва в колективни изложби и успешно се реализира у нас и зад граница. 

Теодора Проданова завършва средното си образование в 24-то ЕСПУ – „П. Яворов” в гр. София, през 1981 г., а през 1988 г. във ВИАС и висше образование. Не е спирала да се занимава с изобразително и приложно изкуство от ученическа възраст. За известен период от време е притежател и на арт магазин, където представя свои творби и шалове от рисувана коприна.

Днес има свой собствен сайт и участва в сборни изложби. Оптимист е за бъдещето на изкуството у нас и вярва, че красотата съчетана със самочувствие и повече увереност, ще спасят света. Чувствителна и емоционална, тя рисува в нюанси човешката душа, а картините й заливат с хармония… Не е реалист, но не е и абстракционист в чистата му форма. Може би най-точно на интровертната й природа приляга импресионизма, но с уговорката, че абстрактните образи са чувства.


За специалните гости:

„Атлас” е българска рок група, създадена през 1985 г. в София като трио от Петър Писарски, Бойко Трифонов и Силвия Райновска. През годините те променят състава и стила си няколко пъти, и въпреки това създават едни от златните български хитове.     „Запазена марка” на групата са песни като:

              „Кукла”

              „Есенни цветя”

              „Капка от любов”

              „Играта свърши”

      Оставайки вярна на своя стил, групата създава последния си албум с изцяло модерно звучене. Така печели почитатели и в лицето на младото поколение. Най-новият албум на „Атлас” беше атрактивно промотиран на втори юни тази година в известен столичен клуб, намиращ се в НДК. Този музикален проект включва 14 нови песни и 5 инструментала. По три от песните са заснети и видеоклипове. Всеки един от тях представя по нов начин основната музикална идея и представлява съвкупност от послания, достъпни за широката аудитория.

     Може да се твърди, че група „Атлас” навлиза в един силен етап от творческото си развитие. С песента „Била си ти” изпълнителите печелят първо място на конкурса „Златна пролет”, а още на следващата година грабват втора награда с „Not your perfect guy”.  Наскоро музикантите издадоха и нов албум „Между вчера и утре” и представиха своето ново видео „Get yourself free” в галерия “Зерлиев”/ул. „Парчевич” 19/.

      Група „Атлас”  взима участие в редица благотворителни инициативи. Една от последните такива беше посветена на подкрепа за лечение на болни деца.


Връзки към някои от песните:

http://www.youtube.com/watch?v=-5xJkpyamPs

http://www.youtube.com/watch?v=I5l25yop8Xw

http://vbox7.com/play:10b51f3d

http://vbox7.com/play:ef88fd1d

http://vbox7.com/play:f10c9b98&al=1&vid=6744015

http://vbox7.com/play:c3e5d20a


За изпълнителите:

Изявите в музикални конкурси на Ивелина Цонева започват още на шест годишна възраст с конкурса „Тракийска лира” през 1997 година в Стара Загора. По-късно тя участва в пет майсторски класа по пиано при профсор Атанас Куртев, Мария Принц, проф. Милена Молова, проф. Димо Димов, доц. Борислава Танева. През 2008 г. талантливата пианистка става носител на първа награда от Националния конкурс за инструменталисти и певци „Светослав Обретенов” в град Провадия. Творческата и биография включва изяви в четири клавирни конкурса и пет самостоятелни клавирни концерта в Самара – Русия през 2006 година.

Ивелина Цонева печели два пъти „Гранд При” от певчески конкурси и има над 30 участия в конкурси за популярна песен, между които лауреат на "Короната на Търновград"- Велико Търново; "Сезони"- Бургас; "Орфеева дарба"- София; "Морски звездички"- Варна; "Тракийска лира"- Стара Загора; "Слънце, радост, красота"- Несебър; "Цветен камертон"- Сливен; "С песен и обич творим добро"- Пловдив; "Изворът на Кранево"- Кранево; "Музикални награди 2009"- Казанлък).

Участва и в оперни конкурси и три пъти е солист на симфоничния оркестър на Държавната опера в Стара Загора.

В момента Ивелина Цонева е студент във втори курс в класа по „Поп и Джаз пеене” на доцент Алис Боварян в Национална Музикална Академия „Панчо Владигеров”.


Кристиан Димитров е един от впечатляващите участници в българския формат на „X factor”. Той завладя журито и публиката с уникалния си тембър, широк диапазон и прекрасно сценично присъствие.

Роден в Стара Загора. Завършил музикално училище „Кристина Морфова” – гр. Стара Загора, специалност класическо пеене.


http://www.youtube.com/watch?v=NelzvUj3or4

http://www.youtube.com/watch?v=qVvpRb_8JpE

Свързани:

Допълнителна информация за участниците в събитието iconОбщина бургас
Предоставяме за сведение на участниците допълнителна информация относно процедура за провеждане на обществена поръчка с предмет:...
Допълнителна информация за участниците в събитието iconКонференция по приемане в европейския съюз -българия
България би искала да се позове на документ conf-bg 4/01 (Преговорна позиция по Глава 28 “Финансов контрол” и на документ conf-82/01...
Допълнителна информация за участниците в събитието iconОтчети за цикъл и ден и статистическа информация
Едоставя основна функционалност, която е достатъчна за изпълнението на нарежданията за превод и се ползва от всички участници в системата,...
Допълнителна информация за участниците в събитието iconКонференция по присъединяването
В своята Обща позиция conf-bg 51/00 ес приканва Република България да предостави допълнителна информация по някои въпроси, както...
Допълнителна информация за участниците в събитието iconЦентър за усъвършенстване на умения емоционална интелигентност лятно събитие
Целта на събитието е да помогне на участниците да поддържат високия си професионален статус
Допълнителна информация за участниците в събитието iconДопълнителна информация
Съгласно разпоредбата на чл. 33, ал. 1 т. 6 от Наредба №2, Ви предоставям исканата информация
Допълнителна информация за участниците в събитието iconДопълнителна информация
Съгласно разпоредбата на чл. 33, ал. 1 т. 6 от Наредба №2, Ви предоставям исканата информация
Допълнителна информация за участниците в събитието iconДопълнителна информация
Съгласно разпоредбата на чл. 33, ал. 1 т. 6 от Наредба №2, Ви предоставям исканата информация
Допълнителна информация за участниците в събитието iconДопълнителна информация
Информация за промените в счетоводната политика и отражението им на финансовия резултат и собствения капитал
Допълнителна информация за участниците в събитието iconДопълнителна информация относно
За дружество със специална инвестиционна цел за секюритизиране на недвижими имоти информация за
Поставете бутон на вашия сайт:
Документация


Базата данни е защитена от авторски права ©bgconv.com 2012
прилага по отношение на администрацията
Документация
Дом