Програма за Деня на кариерата
ИмеПрограма за Деня на кариерата
страница1/4
Дата на преобразуване29.09.2012
Размер395.27 Kb.
ТипПрограма
източникhttp://www.tu-plovdiv.bg/content/files/programa_342.doc
  1   2   3   4
Програма за Деня на кариерата –

18 ноември

9.30 – Официално откриване и ръководене на форума –

доц. Галидия Петрова – Зам. Директор НД


- Приветствие от Директора на Филиала – проф. д-р инж. Михаил Петров;

- Приветствие от проф. дтн инж. Веско Крумов Панов - Зам.- ректор по академичен състав и координация

- Приветствие от Иван Тотев – кмет на гр. Пловдив

- Приветствие от Женя Желева – Председател на Студентски съвет

- Приветствие от Даниела Пирянкова – ст. експерт към Регионална служба по заетостта - Пловдив


Връчване на грамоти и награди от Междууниверситетския студентски конкурс "Най-добра бизнес идея за създаване на фирма - 2011", организиран от Център по предприемачество ПЛОВДИВ. Наградите ще бъдат обявени от Ръководителя на Центъра - Пенка Танева - Кафелова - и ще бъдат връчени от Директора на ТУ - София, филиал Пловдив - проф. д-р Михаил Петров.


Фоайе на IV корпус


График на фирмени представяния
зала 4422


10 ч. - Bulwork®

Bulwork® е първата агенция за подбор на IТ специалисти в България. Създадена е през 2000 година и вече 11 години е водещ лидер на пазара, предлагаща цялостни решения в управлението на човешките ресурси в областта на информационните технологии. Благодарение на натрупания опит през тези години и висококвалифицираните специалисти, които работят в компанията, Bulwork® обслужва както български, така и международни компании и се стреми непрекъснато да предоставя най – доброто с цел постигане на високи резултати.

Към момента клиенти на агенцията са световни корпорации от Fortune 500 и водещи български компании. Част от тях са: QuickStart Global Services, HP, Sutherland Global Services, StangaOne1, Software AG, Nemetschek, Eurobank EFG Group, PPD, Moneybookers, DAIS. Bulwork® разполага с най-обширната актуална база данни от автобиографии на квалифициран персонал в сферата на информационните технологии, телекомуникации и инженерни дейности в България. Компанията предлага и други услуги в сферата на подбор на персонал – различни по същността си анализи, проучвания и изследователска дейност върху развитието на пазара на труда в България.


11 ч. - Проксиад Груп

Проксиад Груп е компания за ИТ услуги (разработка на софтуер), създадена през 1997г.

Българският филиал - Проксиад България - отваря врати през 2005 г.

Във фирмата работят 500 висококвалифицирани ИТ специалисти, от които 120 в България.

Имаме офиси във Франция (Париж, Лил, Нант, Руан, Страсбург, Лион) и в България (София и Пловдив).

Компанията продължава стабилния си растеж. Ето защо търсим координатори/аналисти на софтуерни проекти с много добре владеене на френски език.

Освен това постоянно набираме ИТ специалисти, владеещи някои от следните технологии: Java/J2EE, Microsoft .NET, Business Intelligence, PHP, ...

Вие говорите френски или сте студент по информатика: предстои ни да се срещнем.


Нашите ангажименти са ясни и солидни:

 • Стабилна и перспективна компания.

 • Истински възможности за обучение и кариера.

 • Чудесна работна обстановка.

 • Възможности за командировки във Франция.

За повече информация, моля разгледайте нашия уеб сайт: www.proxiad.com.


12 ч. - Бросикс EOOД

Бросикс ЕООД е специализирана в разработването на качествени софтуерни продукти за различни компании от целия свят. Предлага комплексно обслужване: от идеята, дизайна, разработката и тестването до внедряването и обслужването на софтуерни продукти.

Създаденият от нас чат клиент /Brosix/ комбинира богат набор от функции, които са специално създадени за целите на фирмата и бизнеса. Бросикс служи за обмен на съобщения и осигурява комуникация с висока степен на защита за обмяната на конфиденциална и важна за бизнеса информация.

С използването на Бросикс бизнес чат клиент вие получавате: ваша собствена мрежа за съобщения, сигурна идентификация на самоличността на потребителите, мощни инструменти за съвместна работа, без нужда от настройка и поддръжка, сигурна комуникация.

Бросикс е победител три поредни години в престижните награди организирани от About.com - “Най-добър чат клиент за 2011, 2010 и 2009”


13 ч. - Джонсън Контролс Електроникс България ЕООД

Джонсън Контролс Електроникс България ЕООД е световен лидер в областите автомобилни седалки, интериорни системи, инструментални панели и интериорна електроника. Компанията е водещ доставчик на оборудване и системи за контрол на отопление, вентилация, климатизация и хладилна техника в сградите. Развива и бизнес в производството на оловно-киселинни акумулатори и батерии за хибридни автомобили. Развойният център в София започна дейност през 2001 г.  Към 2011 г. около 600 души работят по над 30 проекта към водещи автомобилни производители. Фирмата разполага със специалисти в следните области: Управление на проекти; Хардуерен дизайн; Механичен дизайн; Разработка на софтуер; Тест и валидация. Дейността на центъра в София обхваща: Дизайн на цялостни системи (Hw + Sw + Me); Програмиране на микроконтролери; Управление на аналогови и цифрови входове и изходи; Управлвние на стъпкови мотори, сегментни, матрични, VFD и TFT дисплей; Разработка на продукти с Touch Screen и Voice Recognition; Комуникация чрез CAN, LIN, MOST, Bluetooth и Ethernet протоколи. Възможностите за професионално развитие в Johnson Controls включват:

•        Работа в мултинационална компания  с добри  перспективи за кариера в автомобилната електроника. Стажантски програми

•        Професионално развитие на базата на съвременни програми и експертни знания, осигурени от JC Engineering Academy и Център за обучения София

•        Конкурентно възнаграждение и  политика за стимулиране на персонала

Необходимост от Квалифицирани и мотивирани специалисти в следните области:

•        Продуктово тестване

•        Разработка на софтуер за електронни системи в автомобила

•        Дизайн на хардуер и печатни платки

•        Проектиране на пластмасови детайли, оптични системи, проектиране и изчисляване на механични конструкции.

14 ч. - ASIC Depot OOD

ЕЙСИК Депо ООД е бързо развиваща се компания, основната дейност на която е свързана с дизайн и верификация на интегрални схеми със специфично приложение. ЕЙСИК Депо ООД предлага на своите клиенти съвременни решения за дигитален дизайн и верификация, аналогов дизайн и дизайн на ниско ниво. Фирмата работи както с големи международни корпорации, така и със стартиращи иновативни предприятия. Сред клиентите в нашето портфолио са имена като Broadcom Corporation, PMC-Sierra, Compass-EOS, Wintegra. Нашият екип е съставен от млади, висококвалифицирани специалисти. Фирмата предлага отлични улсовия за развитие и работа в интензивна и предизвикателна среда, където всеки може да развие своя пълен потенциал.


15 ч. - AIESEC Пловдив

AIESEC е най-голямата международна студентска организация и присъства в 107 страни и над 1700 университета по целия свят. Ние предоставяме на младите хора платформа от възможности, които им помагат да открият и развият своя лидерски потенциал.

За да осъществи тази своя цел, AIESEC организара повече от 470 конференции, предоставя над 8500 професионални стажа и 9000 лидерски позиции за своите членове всяка година. Заедно с фокуса към изграждане на лична мрежа от контакти и определяне посоката и амбицията за бъдещо развитие, AIESEC прилага иновативен подход за развитие на младите хора, като ги въвлича в своята дейност.

Нашите партниращи организации виждат в AIESEC начин за подкрепяне развитието на младите хора. AIESEC позиционира своите членове сред корпоративния сектор като топ таланти, бъдещите лидери на бизнеса.

Нашите бивши членове са лидери в организации по целия свят, като използват опита, уменията и собствена визия, които са придобили в AIESEC.


зала 4425


10 ч. - Киттнер Анлаген- унд Машиненбау ЕООД

Фирма Киттнер Анлаген- унд Машиненбау ЕООД е немска фирма разположена в с. Калояново( на 20 км от Пловдив), която се занимава с дизайн, производство и монтаж на машини и съоръжения от неръждаема стомана за хранително-вкусовата, фармацевтичната и химическата промишлености. Фирмата е основана през 1994 година и е добре позната на европейския пазар като качествен производител и надежден партньор. Почти 100 % от продукцията е за износ като основни пазари са Западна Европа, Финландия, Русия и Израел.

Фирмата разполага с 3.800 м2 производствена площ. Във фирмата работят общо 70 персонал с богат опит.

Техническият отдел се състои от висококвалифицирани инженери – 8 машинни инженери и 2 електро инженери. Използват се най-съвременни програми за проектиране като Solid works и Auto cad. Фирмената политика е насочена към наемане на млад и висококвалифициран персонал.


11 ч. - Lufthansa Technik Sofia

Луфтханза Техник София предлага базово обслужване на всички типове самолети от сериите Airbus A320 и Boeing 737, включително Boeing 737 Classic и Boeing 737 New Generation. Хангарът, разположен на Летище София, заема площ от 12500 кв. м и позволява едновременното обслужване на два тясно корпусни самолета в двете отделни линии. Всяка линия позволява директно боядисване на самолета, без да е необходимо той да бъде изтеглян в специален хангар за боядисване, благодарение на изключително усъвършенстваната вентилационна система. Множество работилници, например за неразрушаващи тестове, кабинно оборудване, оборудване за контрол на полета заемат около 4600 кв. м от помещенията. В Луфтханза Техник София работят около 430 висококвалифицирани служители, като голяма част от тях са преминали през детайлно практическо обучение в Унгария, Ирландия или България. Освен базово обслужване компанията вече предлага и линейно обслужване на летищата София, Варна и Бургас.


12 ч. - ТРАНСПЛАСТ МПД ЕООД

ТРАНСПЛАСТ МПД ЕООД гр. Пловдив е частна българска фирма, която от 2000 година разработва продукти от дървено-полимерни композити, патентовани под името DARVOLEX®. Усвоявайки най – иновационните и модерни технолигии познати в световен мащаб, ТРАНСПЛАСТ МПД ЕООД се превърна в първия и до момента единствен производител на дървено-полимерни композити в България. Натрупаният през този период директен опит и непрестанното усъвършенстване на формулата на DARVOLEX® го превърнаха във водещ продукт на българския пазар за дървено – полимерни композити.


13 ч. - „Алианц Банк България” АД

Алианц Банк България АД е дружество от групата на “Алианц България Холдинг” АД – безспорен лидер на пазара на финансови услуги /банкиране, застрахователни услуги и пенсионно осигуряване/ у нас.


Основен акционер на “Алианц България Холдинг” АД е немската компания Allianz AG, Мюнхен, с 51% мажоритарно дялово участие и с кредитен рейтинг АА, чиято основна дейност е имуществено и животозастраховане на територията на 70 държави в света, с повече от 600 млн. клиенти и управляваща фондове в размер над 1,3 трилиона евро.


Според кредитните агенции Allianz Group предлага най-сигурна финансова защита на своите клиенти в краткосрочен и дългосрочен план.

Moodys  ААА

Standart & Poor’s  AA

A.M.Best  A++

Кредитен рейтинг на Алианц Банк България АД:

Fitch Ratings London  BBB+

Алианц Банк България АД е създадена през 1997 г. като универсална търговска банка с пълен банков лиценз, предлага пълна гама от стандартни и комбинирани банкови и банково-застрахователни услуги

Алианц Банк България АД е: лицензиран първичен дилър на ДЦК, лицензиран инвестиционен посредник, член на БФБ-София АД, член на Централен депозитар АД, член на SWIFT, асоцииран член на Visa International, пълноправен член на MasterCard.


Предмет на презентацията ще бъдат:

 1. Аспекти на студентското кредитиране

 2. Представяне на студентски кредит на „Алианц Банк България” АД

 3. Представяне на специализиран пакетен продукт „Алианц Академика”


14 ч. - Либхер Хаусгерете Марица ЕООД

ЛИБХЕР ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД е 100% дъщерно дружество на международния концерн “Либхер”. В нашите повече от 100 дружества в цял свят работят около 32 600 души .

Производствената ни гама обхваща инструментални и строителни машини, хидравлични багери, бетонобъркачки, автокранове, оборудване за самолетната и транспортна индустрия и др.

В областта на домакинските уреди Либхер Хаусгерете Марица ЕООД е специализиран в производството на висококачествени хладилници и фризери, комбинации хладилник-фризер, уреди за вграждане, хладилници за съхранение и темпериране на вино, уреди за охлаждане на напитки, както и за промишлени цели. От създаването си през 1999 год. фирмата е печелила 3 пъти наградата „Инвеститор на годината”.


зала 4328


10 ч. - Хайкад Инфотех ООД

Фирма Хайкад Инфотех е официален представител на френската фирма Dassault Systemes и CAD/CAM/CAE системата от висок клас CATIA  (www.3ds.com). Фирма Dassault Systemes е най-мощният софтуерен концерн в света CAD/CAM/CAE технологиите. От 1981 Dassault Systemes е технологичен лидер, който до голяма степен е насочил и спомогнал развитието на 3D технологиите.
CATIA
Може би вече сте запознати, че високотехнологичното решение CATIA е CAD система от най-висок клас, която отговаря на високите изисквания за разработка на сложни изделия. С CATIA работят почти всички автомобилни концерни и техните главни доставчици за изработването на детайли със сложни повърхности. CATIA e най-широко разпространеният софтуерен продукт за автоматизирано проектиране в почти всички отрасли. Утвърден лидер в европейската автомобилна индустрия. В световен мащаб е внедрена в една немалка част от авиационната индустрия - BOEING, Airbus, Lokheed Martin, Mirage,Falcon, Антонов, Камов и почти всички техни подизпълнители, както и внушителен брой компании от малкия и среден бизнес.


11 ч. - Hewlett-Packard Global Delivery Center Bulgaria

„Хюлет – Пакард (НР) е основана през 1939 г. от състудентите Бил Хюлет и Дейв Пакард. Централата на фирмата е базирана в Пало Алто, Калифорния.  НР e най-голямата компания за компютърна техника в света, с общ обем на продажбите 114,6 милиарда долара за фискалната 2009 година. Класирана е във Fortune 500 за 2010 г. под номер 10.


Понастоящем НР развива дейност в над 170 страни по света.


Първият офис на НР в България е отворен през 1998 г., а през 2006 г. в резултат на т.нар. Global delivery инициатира е създаден център за предоставяне на дистанционни услуги на клиенти предимно от региона на Европа, Близкия Изток и Африка. Понастоящем в центъра работят над 2300 служители, като броят им продължава да нараства. В момента НР е най-големият работодател в ИТ сферата и третия по големина в страната.


Ако искате да станете част от екипа на компания – световен пазарен лидер, в която всеки получава възможност да развива таланта си, ви очакваме на hp.com/go/jobs.

12 ч. - Дунапак-Родина АД

От 30 септември 2002 година Завод "Родина" е част от австрийския концерн за производство на хартия и опаковки PRINZHORN HOLDING .

Групата е най-големият производител на хартия и средства за опаковане в Средноевропейския регион. Чрез своята интеграция /производство на хартия, производство на велпапе и опаковки от велпапе и изкупуване на отпадъчна хартия/ предлага на своите партньори всеобхватен пакет от услуги, осигуряващ решения в опаковането, качество, надеждно обслужване, както и проблемни решения при оползотворяване на отпадъците.

Холдингът PRINZHORN притежава пет фабрики за производство на хартия и единадесет фабрики за производство на опаковки в Германия, Австрия, Полша, Унгария, Румъния, Украйна, Хърватска, България, като общият годишен оборот надхвърля 1 милиард евро.

Нашите основни ценности са:

 • Креативността и иновативността за нас са основополагащи.

 • Допринасяйки за успеха на нашите клиенти ние изпитваме удовлетворение.

 • Нашата сила е ентусиазмът, гъвкавостта и предприемчивото мислене.

 • Ние подпомагаме устойчивото развитие на нашите служители.

 • Ние черпим от и се грижим за интернационалното разнообразие на нашата Група.

 • Нашето широко-обхватно маркетингово и технологично Know-how е в основата на нашия успех.

 • Ние поддържаме връзки помежду си и със заобикалящата ни среда, основани на взаимно уважение.

Нашата философия:

 • Ние, в Дунапак Родина вярваме, че хората като най-скъпата инвестиция са ключ към успеха на компанията ни.

 • Зад всеки един нов спечелен клиент и зад всяко едно успешно решение стоят млади, креативни и мотивирани служители с творческо и нестандартно мислене, което развиват своя потенциал чрез възложените им отговорности.

 • Компанията осигурява професионално обучение в съответствие с фирмените цели и потребностите на служителите.

 • Политиката за възнаграждение се основава на фирмени правила за стимулиране, като ключовите фактори включват отговорност, опит и принос в постиженията на компанията.

Aко нашата философия Ви привлича и искате да станете част от екипа на Дунапак Родина, изпратете ни своя автобиография, снимка и мотивационно писмо, в което посочете най-силните си страни и как ще допринесете за успеха ни.

13 ч. JobTiger.bg

JobTiger.bg e интернет сайт и компания за подбор на персонал, създадена през 2000 г. от Българо-Американски Инвестиционен Фонд.

Компанията предоставя интегрирани услуги в сферата на човешките ресурси, които успешно съчетават интернет и подбор на персонал и са предназначени за всички, желаещи промяна в своята професионална кариера, агенции за подбор и фирми, търсещи служители.

www.jobtiger.bg

  1   2   3   4

Свързани:

Програма за Деня на кариерата iconПрограма за Деня на кариерата
Основана през 1919 година, Zobele е Компания със силни традиции и история на устойчиво развитие. Днес Компанията наброява повече...
Програма за Деня на кариерата iconПрограма за Деня на кариерата
Холдингът Prinzhorn притежава 7 фабрики за производство на хартия, и шестнадесет фабрики за производство на велпапе и опаковки в...
Програма за Деня на кариерата iconДоговор по програма "старт на кариерата"
Днес, г в гр на основание чл. 30б, ал. 1, т. 2 от Закона за насърчаване на заетостта и утвърдена на основание чл. 31, ал. 5 от Закона...
Програма за Деня на кариерата iconФирми, участвали в Деня на кариерата
Благодарение на натрупания опит през тези години и висококвалифицираните специалисти, които работят в компанията, Bulwork® обслужва...
Програма за Деня на кариерата iconПланиране на кариерата. Как да стигнем дотам?
Вземане на решения. Модел на процеса на вземане на решения за кариерата. Лични възможности. /9-12 клас
Програма за Деня на кариерата iconУл."Независимост" №20, централа: 058/600 889; факс: 058/600 806
...
Програма за Деня на кариерата iconПрограма „Старт на кариерата
Финансиране на активната политика на пазара на труда през 2007 г. (съгласно Закона за насърчаване на заетостта)
Програма за Деня на кариерата iconПрограма "старт на кариерата" Име на организацията
Осигуряване на временна заетост в публичната администрация на младежи, завършили висше образование
Програма за Деня на кариерата iconНационални дни на кариерата 2012
На 13 и 14 март, в гр. София, ще се проведе eдинадесетото издание на най-големия и популярен форум за студентски стаж и кариера „Национални...
Програма за Деня на кариерата iconПрограма за провеждане на Майските празници в община Гурково и Празника на балканските градове „Балканът пее и разказва
Честване на Деня на Европа инициатива на Агенцията за регионално икономическо развитие – Стара Загора за включване на училищата от...
Поставете бутон на вашия сайт:
Документация


Базата данни е защитена от авторски права ©bgconv.com 2012
прилага по отношение на администрацията
Документация
Дом