Riding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща»




ИмеRiding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща»
Дата на преобразуване25.05.2013
Размер34.28 Kb.
ТипДокументация
източникhttp://yovchevatakashta.com/wp-content/uploads/2013/01/oferta-lager-2013_bg.doc
МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКИ ЛАГЕР

С ОБУЧЕНИЕ ПО КОННА ЕЗДА и ЕЗИЦИ

RIDING CAMP - ELENA 2013”

КОМПЛЕКС ЗА СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ «ЙОВЧЕВАТА КЪЩА»,

«КЪЩА БАБА ДАНА» и КЛУБ ПО КОННА ЕЗДА „ЕЛЕНА”





гр.Елена,

ул.”Килъжевци” 10

Тел.: 0896/682044;

0896/682041; 0896/682042;

06151/5036; 06151/5516;

www.yovchevatakashta.com

www.horseriding-club-elena

e-mail: elenahouse@mail.bg


Ако детето ви обича конете и искате да изживее една незабравима лятна ваканция – международният детски лагер с езда е перфектният избор за вас!

За разлика от традиционните детски лагери, този е съсредоточен върху това, учейки, детето да се забавлява, да общува с връстници от различни държави, да опознае природата и животните като участва в грижите за тях и лагерния живот!

Разработената от нашия екип програма създава възможност за деца между 6 и 18 години да прекарат незабравими дни, като усвоят основни умения в конната езда и повече от 10 допълнителни дейности като: плуване, колоездене, тенис на маса, стрелба с въздушна пушка и лък, катерене, танци, рисуване, грънчарство и много други.

Програмата е модулна, добре балансирана и се адаптира към индивидуалните възможности и интереси на всяко дете. Единственото задължително условие при нас е децата да се чувстват добре и да се забавляват, обгърнати с любов и внимание!

МОДУЛЪТ С КОННА ЕЗДА включва ежедневно общуване и участие в грижата за конете, уроци по езда с квалифицирани инструктори, запознаване с различните стилове езда и основните дисциплини в конния спорт и преходи с коне.

СПОРТО-РАЗВЛЕКАТЕЛНИЯТ МОДУЛ включва всички онези дейности, които носят на децата удоволствие, незабравими преживявания, нови знания и практически умения за работа в екип и преодоляване на препятствия – това са ежедневните игри, спортни занимания, екскурзии, походи, лагеруване, пленери и др.

ЕЗИКОВИЯТ МОДУЛ на лагера осигурява на децата възможност да допълват и упражняват познанията си по английски, немски, френски или руски език, чрез ежедневни занимания с квалифицирани преподаватели, както и ежедневна комуникация с деца и инструктори на съответния език.

НАСТАНЯВАНЕТО е в Комплекс за селски туризъм “Йовчевата къща”, разположен в китната махала Килъжевци, само на 3 км. от центъра на възрожденския град Елена. Настаняването е в уютна домашна обстановка, където всеки става част от едно голямо семейство. Към комплекса има конна база, плувен басейн с лятна градина, съоръжения за тенис на маса, колоездене, федербал, волейбол, дартс и др.

В КОННАТА БАЗА на комплекса се отглеждат коне от породите «Източнобългарска» и «Каракачанска». Чрез квалифицираните си инструктори тя предлага възможност за обучение по езда за начинаещи и напреднали и преходи с коне.

ЕКИПЪТ: Началниците на лагера - Мая Йовчева и Борислав Нейков, аниматорите, инстукторите, преподавателите по езици, водачите и помощниците, се грижат за удобството, комфорта и безопасността на децата.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА СМЕНИТЕ: 1 седмица /7 денонощия/;

СМЕНИ:

І. ПРОЛЕТНА ВАКАНЦИЯ:

месец МАРТ-АПРИЛ:

– от 30 март /събота/ до 6 април /събота/;

ІІ. ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ:

месец ЮНИ:

 • от 15 юни /събота/ до 22 юни /събота/;

 • от 22 до 29 юни;

месец ЮЛИ:

 • от 29 юни /събота/ до 6 юли /събота/;

 • от 6 до 13 юли;

 • от 13 до 20 юли;

 • от 20 до 27 юни;

месец АВГУСТ:

 • от 3 август /събота/ до 10 август /събота/;

 • от 10 до 17 август;

 • от 17 до 24 август;

 • от 24 до 31 август;

месец СЕПТЕМВРИ:

 • от 31 август /събота/ до 7 септември /събота/;

 • от 7 до 14 септември;

ЦЕНА: 480 лева на дете.

ОТСТЪПКИ: 50 % за ранно записване – до края на месец Февруари за пролетния лагер и до края на месец април – за летния, както и 50 % за всяко второ, трето и т.н. дете от семейството – двете отстъпки не могат да се ползват едновременно.

В цената са включени: настаняване в Комплекс за селски туризъм «Йовчевата къща» при условия пълен пансион /нощувка, закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря/, участие в програмата за конна езда, спорт и развлечения, предоставяне на предпазна екипировка, ползване на басейна и спортните съоръжения на комплекса, трансфери от и до гр.Елена и с.Мийковци.

В цената не са включени: Програмата за изучаване на език, която се доплаща по 80 лева на дете, трансферите от и до Варна, София и др.населени места с отдалеченост повече от 20 км.от лагера, които се заплащат допълнително, по предварителна заявка.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ за програмата, начините за записване и плащане, регистрационен формуляр, часове за пристигане и настаняване, декларация от родител и други специфични изисквания, можете да намерите на сайтовете ни:

www.yovchevatakashta.com

www.horseriding-club-elena.com

Свързани:

Riding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща» iconПрограма за развитие на селските райони (2007-2013)
ВиК системи,  за стартиране на малък бизнес, за селски туризъм и други алтернативни дейности. В програмата са обособени четири приоритетни...
Riding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща» iconПрограмата на България за развитие на селските райони за периода 2007 2013 г. Профили на държавата
Селски райони: 231 общини от общо 264 са категоризирани като селски, представляващи 81 от територията и 42 от населението (според...
Riding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща» iconПрограма сапард в направление "селски туризъм"

Riding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща» iconКомплекс „болярска къща" – арбанаси хотел "Болярска Къща"
Хотел "Болярска Къща" се намира в центъра на архитектурно-исторически резерват Арбанаси. Сградата е построена от традиционни за местната...
Riding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща» iconЗелено училище с конна езда и изкуства
Зеленото училище “Еко Елена” е част от образователната програма на Международен детски лагер за изучаване на конна езда, езици и...
Riding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща» iconНова година 2013
Хотел „Джоголанова къща” се намира близо до центъра на гр. Копривщица /до родната къща-музей на Георги Бенковски/. Gps координати:...
Riding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща» iconКъща за гости "L & D", Слънчев Бряг
Къща за гости “L & D” се намира в красив ваканционен комплекс в Слънчев Бряг, на 10 минути път пеша от плажа
Riding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща» iconПриложение №2
Враца по обособени позиции: Ремонт на кухня и отоплителна инсталация в цдг 11, "Щастливо детство", филиал с. Три кладенци; и Ремонт...
Riding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща» iconЗакон за туризма
Спа и уелнес, селски, еко, конгресен, младежки, приключенски, ловен, голф и друг туризъм
Riding camp elena 2013 комплекс за селски туризъм «йовчевата къща» iconЗакон за туризма
Спа и уелнес, селски, еко, конгресен, младежки, приключенски, ловен, голф и друг туризъм
Поставете бутон на вашия сайт:
Документация


Базата данни е защитена от авторски права ©bgconv.com 2012
прилага по отношение на администрацията
Документация
Дом