Тайланд, малайзия и сингапур и остров бали
ИмеТайланд, малайзия и сингапур и остров бали
Дата на преобразуване17.04.2013
Размер114.12 Kb.
ТипДокументация
източникhttp://24routes.com/thailand/thailandm-3.doc
ТАЙЛАНД, МАЛАЙЗИЯ И СИНГАПУР И ОСТРОВ БАЛИ


Бангкок, Аютая, Пукет, Сингапур, Куала Лумпур, Малака, Путраджая,

о-в Бали (Besakih Temple, Бедугул и езерото Бератан)


Дати: 09.02.2013; 09.03.2013; 12.10.2013; 16.11.2013


Цена: 2405 евро


1 ДЕН – Среща в 12.00 ч. на летище София пред гише Информация, Терминал 2. В 14.00 ч. – полет София – Франкфурт с “Lufthansa”. Пристигане във Франкфурт в 15.25 ч. В 22.00 ч. – самолетен полет Франкфурт – Бангкок.


2 ДЕН – Пристигане в Бангкок в 14.35 ч. Посрещане на летището. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност (по желание) за посещение на гей-шоу (кабаретна програма - с вечеря или без вечеря). Нощувка в Бангкок.


3 ДЕН – Закуска. Обиколка на Бангкок, включваща разглеждане на: комплекса с Кралския дворец с Храма на Изумрудения Буда, Храма на Полегналия Буда, Мраморния храм, Храма на Златния Буда. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря на круизен кораб по реката в залива на Бангкок с фолклорна програма. Нощувка в Бангкок.


4 ДЕН – След закуска – отпътуване за някогашната столица на Сиам - Аютая. Древният град Аютая е известен като “Венеция на Изтока”, тъй като е разположен по поречието на р. Чао Прая, чиито притоци обграждат провинция Аютая. От славата на Аютайската империя (1350 – 1767 г.) са останали руините на множество храмове. Обяд в местен ресторант. След обяд – продължаваме към Банг Па, където ще имате възможност да посетите Летния дворец на крал Рама V – уникален за Тайланд, той е невероятен пример за комбинирането на европейския, китайския и тайландския стил. Връщане в Бангкок с автобус. Продължаваме с разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали, които отблизо предлагат фантастична гледка към местния начин на живот. По пътя ще посетим храма на Зората. Нощувка в Бангкок.


5 ДЕН – Закуска. Трансфер до летището в Бангкок. В 10.50 ч. – вътрешен полет Бангкок – Пукет. Пристигане в Пукет в 12.15 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време за разглеждане на Патонг бийч. Нощувка в Пукет.


6 ДЕН – Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – едночасова разходка със слонове в джунглата или полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата. Сафари-тур със слонове и кану в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, кану, шоу със слонове, шоу на маймуни, фермерско шоу, езда на волове, тайландски бокс. Вечерта, по желание – посещение на най-известното шоу в Пукет – „Фантазия шоу”. Нощувка в Пукет.


7 ДЕН – Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – еднодневна екскурзия до Пипи айлънд и други о-ви (с включен обяд). Имате възможност за гмуркане, плаж и разходка с лодка. Включено е посещение на „Плажа на маймуните”, където е сниман филма „Плажът”. Посещение на залива Мая, Пещерата на викингите и др. Нощувка в Пукет.


8 ДЕН – Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – полудневна обиколка на Пукет с плажовете. Нощувка в Пукет.


9 ДЕН – Закуска. Трансфер до летището. В 09.50 ч. – полет Пукет – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 12.35 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Привечер – разходка в Сингапур и възможност за първи впечатления от града. Нощувка в Сингапур.


10 ДЕН – Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, Катедралата, църквата “Сейнт Андрю” и др. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens of the Bay”. По желание - посещение на „Градината на орхидеите”. Нощувка в Сингапур.


11 ДЕН – Закуска. Свободно време. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса - “Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, аквариуми, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: копие на статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Аквариума, Делфинариума и др. атракции на острова, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Светлина и звук“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела в Сингапур. Нощувка в Сингапур.


12 ДЕН - Закуска. Трансфер до летището. В 10.00 ч. - полет Сингапур - Куала Лумпур. Пристигане в Куала Лумпур в 11.10 ч. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия - Куала Лумпур – град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където с типична малайзийска дървена лодка ще плавате по р. Селангор. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху Коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския мавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan. Ще се качим на лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки Ви създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! Нощувка в Куала Лумпур.


13 ДЕН – Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост (“sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря в типичен малайзийски ресторант с фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.


14 ДЕН – Закуска. Свободен ден или по желание, този ден Ви се предлага една незабравима екскурзия до Малака – град, разположен на западния бряг на Малайския полуостров, който малко след откриването му през 14 в. се развил като търговско пристанище за кораби от Индия и Китай, а по-късно бил последователно португалска, датска и английска колония, което е дало отпечатък върху архитектурата на града. Разглеждат се: църквата „Сейнт Пол,” сградата на Кметството, портата „Сантяго”, най-стария китайски храм „Чен Хуан” и др. На връщане към Куала Лумпур се разглежда Путраджая – модерният административен център на Малайзийското федерално правителство. В късния следобед се връщаме в хотела. Свободно време. Нощувка в Куала Лумпур.


15 ДЕН – Закуска. Свободно време или по желание - 4-часова екскурзия до „Batu Caves”, уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Посещение на Роял Селангор – кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и на фабрика за батик – ръчно рисувани памучни и копринени платна. Трансфер до летището и полет Куала Лумпур – Денпасар в 17.55 ч Пристигане в Денпасар в 20.25 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка на о-в Бали.


16 ДЕН – Закуска. Свободно време за плаж. Вечерта, по желание – посещение на представление на танци качак и вечеря. (Качак е традиционен танц под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите). Нощувка на о-в Бали.


17 ДЕН – Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, по път ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17 век. Спиране за снимки сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.


18 ДЕН – 26.02.2013 Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – ескурзия до остров Ява. Рано сутринта в 06.00 ч. – полет Денпасар – Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 06.10ч. Пътуване към Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. След което продължаваме към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта – трансфер до летището и полет Джьогякарта – Денпасар в 20.50 ч. Пристигане в Денпасар в 23.00 ч. Нощувка на о-в Бали.


19 ДЕН – Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или екскурзии по желание. Този ден имате възможност да изберете: 1.круиз до остров Нуса Лембонган (с включен обяд) или

2. екскурзия на север до Бедугул и езерото Бератан, заобиколено от високи върхове. (Екскурзията започва с посещение на храма Тана Лот. След което продължаваме покрай серните извори и терасовидните оризови полета в Пупуан. Свободно време за обяд на плажа Ловина, заобиколен от водите на Яванско море. В най-северната част на Бали ще минете през Сингараджа – някогашна столица на Бали от времето на холанската колонизация. Спирка на водопадите Гитгит. На връщане минавате през високопланиниски проход, където маймуните прескачат по клоните на тропическата гора и слизат до пътя.) Връщане в хотела и нощувка на о-в Бали.


20 ДЕН – Закуска. В 12.55 ч. - полет Денпасар – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 15.30 ч. В 23.15 ч. - полет Сингапур – Париж.


21 ДЕН – Пристигане в Париж в 06.10 ч. Полет Париж – София в 10.05 ч. Пристигане на летище София в 13.50 ч.


Цената

- 2405 евро е валидна при група от min 15 човека

- 2525 евро е валидна при група от 10 - 14 човека

- Цените са за настаняване в двойна стая. За единична стая - доплащане от 530 евро.


В цената са включени:

-самолетни билети за международните полети:

София – Франкфурт – Бангкок;

Пукет – Сингапур – Куала Лумпур – Денпасар – Сингапур – Париж – София;

- самолетен билет за вътрешния полет Бангкок – Пукет;

- трансфери летище – хотел – летище;

- 7 нощувки със закуски в хотели 4* и 3* в Тайланд;

- 3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 3*/4*;

- 3 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;

- 5 нощувки със закуски в Бали в хотел 4*;

- 1 обяд в местен ресторант (преди връщането в Бангкок) – 4-ти ден;

- разходка с лодка по река Чао Прая и по многобройните оживени канали (4-ти ден);

- полудневна обиколка на Сингапур (10-ти ден);

- полудневна обиколка на Куала Лумпур (13-ти ден);

- целодневна екскурзия из о-в Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (17-ти ден);

- всички турове по Програмата;

- наземен транспорт в Тайланд, който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик;

- входни такси за всички посещавани обекти в Тайланд, посочени в програмата;

- водач от София и екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език).


В  цената не са включени:

- летищни такси – 350 евро (към 20.12.2011 г.);

- тайландска виза – 30 евро;

- виза за Индонезия – 25 щ. долара (плаща се на място на летището);

- такса за обработка и подаване на документите за тайландска виза – 50 лв;

- персонални такси на летището в Индонезия – около 20 щ. долара (в местна валута) - плаща се на място на летището;

- персонални такси на летището в Бали и в Ява при екскурзията до о-в Ява – около 10 щ. долара;

- медицинска и туристическа застраховка: с покритие 10 000 евро (25 000 евро) – 30 лв (45 лв) за лица до 65 год., за лица от 65 год. до 80 год. – 60 лв (90 лв);

- допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се в София):

- посещение на гей-шоу (кабаретна програма) - с вечеря – 45 евро; без вечеря – 30 евро (2-ри ден)

- вечеря на круизен кораб с фолклорна програма – 40 евро (3-ти ден)

- едночасова разходка със слонове в джунглата – 35 евро (6-ти ден) или

- полудневно сафари-тур със слонове и кану в джунглата – 50 евро (6-ти ден);

- посещение на „Фантазия шоу” в Пукет - 50 евро (6-ти ден);

- еднодневна екскурзия до Пипи айлънд и други о-ви (с включен обяд) – 40 евро (7-ми ден);

- полудневна обиколка на Пукет с плажовете – 20 евро (8-ми ден);

- посещение на „Градината на орхидеите” в Сингапур - 5 щ.дплара (10-ти ден);

- полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 45 щ. долара (11-ти ден);.

- екскурзия до Националния парк „Селангор” (с включена вечеря) – 12-ти ден:

- при група над 8 туристи – 45 щ. долара

- при група от 4 до 8 туристи – 60 щ. долара;

- фолклорна вечеря с типични малайзийски танци – 50 щ. долара (13-ти ден);

- екскурзия до Малака – 45 щ. долара (14-ти ден);

- екскурзия до пещерите „Batu Caves” – 35 щ. долара (15-ти ден).

- посещение на представление на качак и вечеря – 49 щ. долара (16-ти ден);

- екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с включен полет -Денпасар - Джьогякарта) – 220 евро (18-ти ден);

- круиз до о-в Нуса Лембонган (с включен обяд) – 80 щ. долара (19-ти ден) или

-целодневна екскурзия до Бедугул и езерото Бератан – 60 щ. долара (19-ти ден).

- такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­45 щ.долара (плаща се в София);


Начин на плащане:

- по банков път, в полза на МНЖ ЕООД, сметка в лева: IBAN: BG16 RZBB 9155 1000 4678 72 BIC: RZBBSFBG, по курс продава на РАЙФАЗЕН БАНК (БЪЛГАРИЯ) ЕАД.

- капаро от 1000 евро (по курс продава) + визи + такси обработка и подаване на документи за визи се внасят при записване.

- краен  срок  за  внасяне  на 100% от сумата:  1 месец  преди  датата на тръгване.

- таксите за обработка на документите не се възстановяват в случаите на отказ за издаване на визи.


Необходими документи:

- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца считано от датата на завръщане;

- ... бр. актуални снимки за тайландска виза

- служебна бележка от местоработата или документ от пенсионното; ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата;

- За деца под 18 год., пътуващи с единия от двамата родители - нотариално заверена декларация от другия родител за съгласие детето да пътува в чужбина.

- Документите за визи се попълват след внасянето на капаро.


Информация за хотелите (или подобни):

Бангкок - “Baiyoke sky hotel” 4* www.baiyokehotel.com

Хотелът е най-високият хотел в Бангкок, намира се в самия център на града. Със своите 88-етажа, той се извисява над целия Бангкок и от него се открива невероятно красива гледка към града.

Пукет - “Raya Buri Hotel Patong” 3* www.rayaburigroup.com

Сингапур - “Hotel Royal@Queens” www.royalqueens.com.sg/

Малайзия - “Hotel Anacsa” www.ancasa-hotel.com/

Бали – Hotel “Kind Villa Bintang” www.kindvillabintang.com/contact.php


Валутите на посещаваните страни

- тайландски батове (Тайланд)

- сингапурски долари (Сингапур)

- малайзийски рингити (Малайзия)

- индонезийски рупи (о-в Бали)


Забележка:

Туристическото Бюро си запазва правото да променя цените на туристическите пакети и услуги, както и условията по Програмите!

Web site: www.24Routes.com

тел. 0876 109 108

e-mail: travelinquiries1@aol.com

e-mail: info@24Routes.com

Свързани:

Тайланд, малайзия и сингапур и остров бали iconНова година на о-в бали и сингапур
Полудневен тур – обиколка на града с екскурзовод на руски език; Закуска в Сингапур
Тайланд, малайзия и сингапур и остров бали iconНова година в тайланд и малайзия
С тази комбинирана екскурзия и почивка ще се потопите в магията на изтока… ще посетите и разгледате два от най-модерните и динамично...
Тайланд, малайзия и сингапур и остров бали iconОфициален Туроператор на Консулството на Малайзия в България
Кацане в Куала Лумпур в 07. 05 часа. Полет за Бали в 08. 45 часа. Кацане в Бали в 11. 45 часа. Посрещане от фирмата партньор на....
Тайланд, малайзия и сингапур и остров бали iconПолезна информация за туристите пътуващи в малайзия
Малайзия на пролива между Индийския океан и Южно-Китайско море я прави център на търговския и туристическия кръстопът. Великите в...
Тайланд, малайзия и сингапур и остров бали iconСингапур – Малайзия примерна програма І ден София – Париж
Излитане от София за Париж с полет на Air France. Кацане в Париж и кратък престой. Вечерта отпътуване за Сингапур
Тайланд, малайзия и сингапур и остров бали iconПочивка на остров Бали Всеки ден от 05. 01. 2012 до 01. 07. 2012 Пакетни цени за настаняване
Пристигане на о. Бали. Посрещане на летището и трансфер до избрания хотел с местен придружител, който ще Ви даде насоки и предложения...
Тайланд, малайзия и сингапур и остров бали iconПочивка в хотел Nusa Dua Beach Resort 5*, остров Бали
Намира се на самия бряг, на 150м от бял, пясъчен плаж. Курортът ви приканва да се потопите в разнообразието от култури на екзотичен...
Тайланд, малайзия и сингапур и остров бали iconПочивка на остров бали
Полет София-Амстердам с ак bulgaria Air. Излита в 07: 35ч. Каца в 09: 20ч. Полет Амстердам-Денпасар (Бали) с ак klm. Излита в 21:...
Тайланд, малайзия и сингапур и остров бали iconГеография символов (геоаксиология) Части света
Республика Корея, Гонконг, Сингапур, Тайвань, Таиланд, Малайзия "азиатские тигры (или "драконы")
Тайланд, малайзия и сингапур и остров бали iconКуала Лумпур, Бали, Сингапур
Ден трансфер от София. Отпътуване от летището в Истанбул в 19: 10ч по следния маршрут
Поставете бутон на вашия сайт:
Документация


Базата данни е защитена от авторски права ©bgconv.com 2012
прилага по отношение на администрацията
Документация
Дом