Програма на среща-договаряне
ИмеПрограма на среща-договаряне
Дата на преобразуване17.04.2013
Размер78.45 Kb.
ТипПрограма
източникhttp://www.rcci.bg/download/2010/Turizam_programa.docПрограма на среща-договаряне


Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия

лято ‘2010”

13.04.2010 – к.к. Златни пясъци, 15.04.2010 - к.к. Слънчев бряг


Място:

Златни пясъци, х-л “Адмирал”

Конферентна зала на хотел “Адмирал”, к.к. Златни пясъци. Хотел “Адмирал” се намира на първа линия в центъра на к.к. Златни пясъци. Най–удобен за достъп до хотела е северният вход на к.к. Златни пясъци, до управлението на комплекса.

Слънчев бряг, х-л “Калина Гардън”

Основен ресторант на хотел “Калина Гардън”, к.к. Слънчев бряг. Хотел “Калина Гардън” се намира в централната част на комплекса в непосредствена близост до хотел “Кубан”. На разположение на участниците е паркингът на хотела.


Дата:

Златни пясъци - вторник 13 април 2010 година.

Слънчев бряг - четвъртък, 15 април 2010 година.


Време:

Срещата ще се проведе във времевия интервал от 8.00 до 18.00 часа. Разпределението на времето е както следва:

  • 8.00 – 11.00 – подготовка на участниците, зареждане на щандовете;

  • 11.00 – 17.00 – вход свободен за гостите на срещата;

  • 16.00 – връчване на награди

  • 17.00 – 18.00 – напускане на залата от участници и гости.


Оборудване и разположение на щандовете:

Всеки щанд се състои от две части – маса/плот за разполагане на продуктите на фирмата и маса за преговори. Плотът за продукти е с размери 180-200/80-90 см., покрит с бяла покривка. Подходящ е за разполагане както на цели опаковки, така и на отделни разфасовки или нарязани продукти.

Масата за преговори е разположена зад плота за продуктите.


Схема на разположение
Общата ширина на един щанд е до 3 метра.


В седмото издание на “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия” ще бъдат връчени специални награди за участващите изложители:


Награда “Продукт, най-добре адаптиран към туристическия бранш”

Награда “Най-добър нов продукт адаптиран към туристическия бранш” /Предлага се за първи път пре този сезон/

Награда “Най-атрактивно представяне”


За жури, определящо наградените са поканени представители на браншови организации и специализирани медии в областта на хранително-вкусовата промишленост и туристическия бранш.
Оферта


Цени и условия за участие на Среща-договаряне “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия ‘лято 2010”


Златни пясъци / Слънчев бряг


Цена за участие с един щанд:

  • 395 лв.;

  • щанд F /4,80 м./ - 900 лв.

Други услуги:

  • eлектрическо захранване /контакт, монофазен/ - 10 лв.:

  • ползване на кухненско оборудване/конвектомат, фритюрник, скара, друго/ и/или посуда/плата, чинии, чаши, друго/ - 35 лв.


При участие в Среща-договаряне “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия лято ‘2010” и на двете места на провеждане – к.к. Златни пясъци и к.к. Слънчев бряг, изложителите ползват отстъпка от 10 % върху общата сума. Отстъпката се ползва след заплащане на таксата за участие и за двете места на провеждане. Не се начислява отстъпка за Промо Кард, Инфоборса и Екстра плейс.


Срокове:

Краен срок за заявявяне на участие – 9 април 2010 година. Заявката се счита за приета от момента на постъпване на дължимата такса за участие по сметка на Пачуърк ООД.


Всеки участник подава /по e-mail или факс/ заявка за участие по образец. Всеки участник отбелязва подробно/вид и количество/ техническото оборудване, което ще използва по време на събитието, както и допълнителни изисквания, ако има такива. Цената за предоставяне на услуги и оборудване непосочени в офертата се договарят допълнително.

Заявки за участие се приемат до изчерпване на свободните щандове. Щандовете в хотел Адмирал се наемат в следната последователност: голяма зала, фоайе, малка зала.


Плащане:

Плащането на таксите за участие се извършва по банков път. За извършване на плащането Пачуърк ООД издава данъчна фактура. При неизвършено плащане до 9.04.2010 година изложителят не се допуска до участие.


Банкова сметка:

Пачуърк ООД

IBAN: BG82 KORP 9220 1027 4795 01 BIC: KORPBGSF

Корпоративна търговска банка АД /КТБ/ - Варна


Координати:

Пачуърк ООД

Варна 9000, бул. Сливница 45, ет. 4

тел.: 052 / 610 430, 610 460, 655 544

тел./факс: 052 / 616 332

GSM: 0888 294 162, 0887 480 066

e-mail: office@patchwork-bg.com


Лица за контакти:

Тодор Сотиров, Нели Йорданова

Левон Техлерян, Милен Добрев


Всички цени са без начислен ДДС.

Какво е Инфоборса?

Инфоборса е електронна платформа за обмен на информация от един подател към много на брой получатели.

Системата намира приложение основно в областта на B2B /Business to Business/ комуникацията. Самата комуникация се осъществява под различни форми – електронен бюлетин, прессъобщения, търговски съобщения/оферти и други.


Пример: Ако желаете да изпратите промоционална оферта за продажба на определен артикул или промоционално намаление на цените за група изделия за определен период, можете да направите това чрез системата на Инфоборса достигайки до конкретни адресати от база данни, създадена и поддържана от екипа на системата.


Особеното при Инфоборса и това, което отличава системата от други подобни е фактът, че всеки от реципиентите/получателите на електронните съобщения предварително е дал своето съгласие да получава определени по вид и обем съобщения. Т.е. Инфоборса не генерира спам или известните „непоискани търговски съобщения”. Това прави системата много по-ефективна за всяка от страните в комуникацията.


За всички компании, участващи в Среща-договаряне Храни и напитки за туризма ‘лято 2010, Инфоборса предлага промоционална оферта, включваща регистрация и изпращане на 4 търговски съобщения до база данни с 500 подбрани хотела по Българското Черноморие. Съобщенията са във формат „промоционална оферта” и могат да се изпратят в периода 1 май – 15 август 2010 година. Цената за посочената услуга е 50 лева без ДДС.


За използване на Инфоборса извън промоционалната оферта и за неучастници в събитието се ползват нормалните ценови условия.

Инфоборса е в тестов период и ще бъде достъпна за потребители след 1.04.2010 година.


Какво е Promo card?

Промо Кард е карта, предоставяща фиксирана отстъпка при покупка на продукти и услуги от определен доставчик. Картата е от типа формиращи „лоялни клиенти”. Целта на Промо Кард е да направи продуктите и услугите на участващите в нея по-желани, по-привлекателни за клиентите и по този начин да предостави конкурентно търговско предимство.


Промо Кард на Среща-договаряне Храни и напитки за туризма ще е валидна за летния период считано от 1 май до 30 септември 2010 година. Картата се издава в тираж 300 броя и се предоставя безплатно на хотели, ресторанти и други туристически обекти, посетили срещата-договаряне. Всеки участник в Промо Кард получава точен списък на обектите получили карта.


Промо Кард ще бъде издадена при заявили желание за участие минимум 15 компании. Определените отстъпки са в две нива – 5 % и 10 %. В зависимост от размера на предлаганите отстъпки двете лица на картата се брандират с логата на компаниите, участващи в промоционалната програма. Максималният брой на компании, участващи в програмата е 40, разделени на две групи в зависимост от предлаганите отстъпки.


Участието в Промо Кард не е обвързано с участие в Среща-договаряне Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия ‘лято 2010.


Цена за участие – 50 лева без ДДС. Показаната карта е илюстративна.


Какво е Extra place?

Ekstra place е допълнителен щанд на Среща-договаряне Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия ‘лято 2010 с ограничени функции и възможности. Ekstra place е насочен към малки фирми с ограничен бюджет. На този щанд могат да се предлагат оферти и рекламни материали на хартиен и магнитен носител. Не се допуска представяне на мостри, извършване на дегустации, представяне на опаковани или под друга форма продукти.


Изложителите на посочения щанд не могат да брандират щанда или да инсталират рекламни съоръжения – банер стойки, плакати и други. На Ekstra place участват повече от една фирма без значение областта на работа.


Цена за участие – 100 лева без ДДС.


Отстъпката за участие на повече от едно място не се начислява върху посочените тук услуги.

Заявка - Договор


Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия ‘лято 2010”


 13.04.2010 – к.к. Златни пясъци  15.04.2010 - к.к. Слънчев бряг


1. Пачуърк Агенция за комуникации се задължава да предостави на ЗАЯВИТЕЛЯ за времето на провеждане на изложението заявения от него щанд, обзавеждане и допълнителни услуги.


2. Изборът на места става по реда на заявките до изчерпване на свободните позиции.


3. В случай на невъзможност за провеждане на събитието, поради обстоятелства независещи и извън контрола на Пачуърк Агенция за комуникации, същата възстановява на ЗАЯВИТЕЛЯ цялата сума платена за участие.


4. При отказ от участие след изтичане на крайния срок за изпращане на заявките /9 април 2010 г./ ЗАЯВИТЕЛЯТ дължи неустойка в размер на цялата сума по попълнената от него заявка.


Моля, попълнете следните данни:


Фирма Заявител: ....................................................................................................................

Адрес на регистрация: ...........................................................................................................

ИН по ЗДДС: ..........................................................................................................................

Булстат: ..................................................................................................................................Top of Form

МОЛ: ......................................................................................................................................

Адрес за кореспонденция: ...................................................................................................

Телефон: .................................................................................................................................

Факс: ........................................................................................................................................

GSM: ........................................................................................................................................

e-mail: ......................................................................................................................................

Лице за контакти: ..................................................................................................................


Желая да ползвам следните услуги:

 - щанд, на стойност 395 лв. без ДДС;

 - електрическо захранване, на стойност 10 лв. без ДДС;

 - кухненско оборудване/конвектомат, фритюрник, скара, друго/ и/или посуда/плата, чинии, чаши, друго/, на стойност 35 лв. без ДДС;

Моля, опишете подробно оборудването, посудата /включително точно количество/ и времето за ползване.

 - регистрация в Инфоборса - 50 лв. без ДДС;

 - участие в Промо Кард – 50 лв. без ДДС;

 - участие в Екстра плейс – 100 лв. без ДДС.


Имам следните допълнителни изисквания /подлежат на конкретно договаряне/:

  1. ....................................................................................................................................

  2. ....................................................................................................................................Запознат съм с всички условия и документи за участие в “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия ‘лято 2010

и ги приемам:


ЗАЯВИТЕЛ:

/подпис и печат/


ДАТА:

Свързани:

Програма на среща-договаряне iconЗащо? Защо да участвате в "Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия лято ‘2012"
Пачуърк Агенция за комуникации Ви кани да участвате в деветата годишна среща-договаряне
Програма на среща-договаряне iconЗащо? Защо да участвате в "Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия лято ‘2013"
Пачуърк Агенция за комуникации Ви кани да участвате в десетата годишна среща-договаряне
Програма на среща-договаряне iconПрограма на работната среща
Тема на работната среща : ‘Химическата промишленост в България устойчивост и отговорност”
Програма на среща-договаряне iconКолективното трудово договаряне
Представители на синдикатите от 13 държави споделиха своя национален и секторен опит, представиха примери за добри практики и съвместно...
Програма на среща-договаряне iconСпортна база Белмекен, 21-23. 01. 2005г. Програма
...
Програма на среща-договаряне iconПаралелно с конференцията на 31 октомври ще се състои 18-та годишна среща на директорите на европейските спасителни служби, на която среща се очаква одобрение на създаването на „южноевропейска sar група
Относно: Среща-разговор, проведена при зам кмета на Варна г-н Св. Крайчев -06. 03. 2008 г
Програма на среща-договаряне iconПаралелно с конференцията на 31 октомври ще се състои 18-та годишна среща на директорите на европейските спасителни служби, на която среща се очаква одобрение на създаването на „южноевропейска sar група
Относно: Среща-разговор, проведена при зам кмета на Варна г-н Св. Крайчев -06. 03. 2008 г
Програма на среща-договаряне iconРепублика българия сметна палата доклад
Програма фар в Централното звено за финансиране и договаряне, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството...
Програма на среща-договаряне iconПрограма на първата среща

Програма на среща-договаряне iconПрограма за групи 2011
Ден Сборен пункт на летище София и среща с водача на групата. Полет от София за Италия. Пристигане в Рим, трансфер от летището до...
Поставете бутон на вашия сайт:
Документация


Базата данни е защитена от авторски права ©bgconv.com 2012
прилага по отношение на администрацията
Документация
Дом