Мотивационно Писмо Образец за Учител
ИмеМотивационно Писмо Образец за Учител
Дата на преобразуване12.01.2013
Размер34.26 Kb.
ТипДокументация
източникhttp://mysurgery.bg/pismo3.doc

Мотивационно Писмо Образец за Учител


Една от най-хубавите професии на света. Да работиш като учител. Няма по-голяма радост от това да подготвиш тези малки човечета за трудния път, наречен живот. На вашето внимание ще предложа няколко образеца на мотивационно писмо за тази трудна, но благородна професия.Учител средно образоване.


Уважаема, г-жо Иванова,

Като една амбициозна и мотивирана личност, прекарала професионалният си живот в любимото си поприще, а именно работата с деца, вярвам, че притежавам широк спектър от качества, които биха били изключително ценни за длъжността, за която кандидатствам.

Точно тази любов към децата ми помогна да се превърна в отличен педагог. Смятам, че основната цел при обучението на учениците е ясното разбиране на материала от тяхна страна. В тази задача на мен ми помагат моите развити организаторски умения, възможността да обяснявам увлекателно, както и не на последно място лесната комуникация с децата.

Както може да прочетете от приложената автобиография, аз приключих седмата си година от преподаването си в престижно столично училище, където работих и получих сертификат за педагогическа правоспособност.

Уверена съм, че притежавам добра подготовка за педагог. Умея да постигам целите, които са ми поставени, благодарение на реномираното си професионално образование, стремежа за непрекъснато усъвършенстване в любимата професия и огромното желание и хъс за работа.

В допълнение, умея да намирам решение на всеки възникнал проблем или спор, което е много важно при работата с деца.

Ще се радвам да обсъдим вашите нужди за тази позиция на лична среща. Благодаря ви за отделеното време.

С уважение,

Катерина Иванова.

____________________________________________________________________________________________

 

Учител за начален курс на обучение.

 

Уважаеми, г-н Матеев,

Като един сантиментален, но честен човек, смятам, че нашето бъдеще са именно децата, колкото и клиширано да звучи. Поради тази причина децата, както и всеки друг човек трябва да е уважаван, заради своята индивидуалност. А в началния клас това е много важно, защото именно от тогава започват да се изграждат силни и уважавани личности. Бих желала да кандидатствам за длъжността “Учител за начален курс на обучение”, заради богатата гама от качества, които притежавам.

На първо място ще поставя своето образование. През годините на моето образование, стажа и след това работата, аз се убедих, че да съм учител е най-прекрасната кариера на света за мен. Докато завършвах, имах възможността да преподавам една учебна година в гимназия, където имах шанса да изуча цялата теория на преподаването и образованието, начина, по който да накараш едно дете да те слуша с цялото си внимание, да сграбчиш душата и сърцето му, а така и да го научиш как да се справя с живота. Нещо, което учениците от горния курс имат нужда да научат, преди да излязат от училище и да се озоват на кръстопътя на живота.

Заедно с учителската професия, имах възможността да работя в още две сфери, които ме подготвиха повече от чудесно за сегашната ми кариера. В началото на своето образование се наложи да работя като сервитьорка в елитно столично заведение, което е с голяма посещаемост. Това ме подготви за стресиращият понякога начин на живот в училищата, правейки ме издръжлива на различните предизвикателства.

Работих и като местен кореспондент към печатно издание, което ме научи да поставям ясно целите си и да ги преследвам до успешния им край, да не се плаша от различните трудности, които ни преследват в тази професия, а и в живота като цяло.

Вярвам, че тези две длъжности чудесно са ме подготвили за учителската професия, и ще дам всичко от себе си, за да има само положителни резултати през всеки един учебен ден във вашето училище.

Ще се радвам да обсъдим моята кандидатура в удобно за Вас време.

С уважение,

Силвия Петрова.

____________________________________________________________________________________________

 

Учител начален курс.

 

Уважаема, г-н Директор,

Прочетох обявата за свободна позиция във вашето начално училище. Вакантното място ме заинтересува силно, тъй като от години обучавам деца и по-специално тези от началния курс. днес отново съм се насочила към моята любима професия, която ми даде толкова много и ме научи на толкова голям търпение.

Работила съм в детска градина, където успешно обучавах децата в предучилищна група. Работила съм и в столично учебно заведение, което търсеше учител за началната си степен. Тези години ми дадоха толкова много! Придобих много ценни качества и опит. Научих се:

• Да усещам кога децата имат нужда от помощ;

• Как да преподавам на всяко от тях, според неговите индивидуални качества и нужди;

• Да организирам програмата през целия учебен срок ефективно;

• Да предам на децата ценни житейски уроци и съвети, които ще им бъдат от голяма полза в следващите години от обучението им в по-горен курс.

Обичам да прекарвам часовете в класната стая, където имам възможност да контактувам с учениците, да навляза в този невинен свят на емоции и малки, будни умове, които с такова нетърпение очакват да попият нови знания. За един учител няма по-голямо признание от това детските очи да го следят неотменно и да запомнят всичко, което е казал.

Бих се радвала да обсъдим подробностите, за това, в което се състои работата и по-точно вашите изисквания към кандидата.

С уважение,

Ралица Джамбазова.

Свързани:

Мотивационно Писмо Образец за Учител iconКак да напишем добро писмо за кандидатстване Писмото за кандидатстване се нарича «мотивационно писмо» и е "новата версия" на старата "Молба за кандидатстване". Видове писма, които може да се наложи да напишете при кандидатстване за работа
Писмо, описващо съответствието на характеристиките на кандидат на заложените критерии
Мотивационно Писмо Образец за Учител iconПримерно мотивационно писмо за „Младши специалист маркетинг
Чрез това писмо бих искала да кандидатствам по обявената от Вас в сайта alljobs com свободна работна позиция за „Младши специалист...
Мотивационно Писмо Образец за Учител iconСамостоятелни тематични проекти кореспондентски информационни технологии и работа в интернет теория
Съставяне на лични документи с шаблоните на Word. Автобиография и мотивационно писмо
Мотивационно Писмо Образец за Учител iconПример за мотивационно писмо
Бих желал да кандидатствам по обявата за специалист “Човешки ресурси и управление на персонала”, публикувана във вестник “Капитал”...
Мотивационно Писмо Образец за Учител iconРешение №244
Разглеждане на мотивационно писмо с вх. №Ос-с-69/08. 09. 2008г от Георги Ковачев – директор на пгее гр. Банско, относно отпускане...
Мотивационно Писмо Образец за Учител iconУважаеми колеги
Възможност за студенти – бакалаври и магистри (редовно обучение) от всички специалности в унибит! Студентите от специалностите, допустими...
Мотивационно Писмо Образец за Учител iconПриложение №1 Квестори за областния етап на олимпиадата по история и цивилизация- 26. 03. 2011
Янка Банкова учител 164 гпие иванка Тодорова Бакалова – учител 20 оу нина Пешева учител 164 гпие иванка Тодорова – учител 23 соу
Мотивационно Писмо Образец за Учител iconМагията на числата, любовта към математиката и призванието да бъдеш учител
М. Тихова: Аз математиката си я обичам, но никога не съм искала да бъда учител. Станах учител по случайност
Мотивационно Писмо Образец за Учител iconХристос като легендарния герой образец според Евангелието
Раждането на младенеца, живота му на учител и учението му, осъждането му, смъртта му и възкръсването му
Мотивационно Писмо Образец за Учител iconПримерно мотивационно писмо за Началник на отдел "Човешки ресурси"
Бих желал да кандидатствам по обявата за началник на отдел "Човешки ресурси", публикувана в abcjobs com на 1 февруари 20 г
Поставете бутон на вашия сайт:
Документация


Базата данни е защитена от авторски права ©bgconv.com 2012
прилага по отношение на администрацията
Документация
Дом