1000 софия, ул. "6 Септември" №26
Име1000 софия, ул. "6 Септември" №26
Дата на преобразуване05.01.2013
Размер78.11 Kb.
ТипДокументация
източникhttp://www.2mko.com/img/PROGRAMI/200RIO_IGUASU_BUENOS_1895_Paris_new_M.doc

1000 СОФИЯ, ул. “6 СЕПТЕМВРИ“ № 26


ТЕЛ. 02/988 38 67; 981 35 43; ФАКС: 980 29 56

Web страница: www.2mko.com e-mail: 2mko@2mko.com
РИО ДЕ ЖАНЕЙРО – ИГУАСУ –

 • БУЕНОС АЙРЕССАМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ - 15 дни Цена: 1895 евро + застр. + лет.такси

(в лева по курса на БНБ)


1 ДЕН - Среща на летище София в 13.00 ч. пред гише Информация, Терминал 2.

В 14.55 ч. - самолетен полет с AIR FRANCE София – Париж. Пристигане в Париж в 16.40 ч. Трансфер до хотела. Свободно време с възможност за разглеждане на Париж. Нощувка в Париж.

2 ДЕН - Закуска. В 8.00 ч. - трансфер до летището и в 10.15ч. - полет Париж - Рио де Жанейро с AIR FRANCE. Пристигане в Рио де Жарейро в 19.05 ч. местно време. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка в Рио де Жанейро.


3 ДЕН - Закуска. Туристическа обиколка с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града, кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Ипанема, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. След обяд - екскурзия до хълма „Захарната глава” с два кабинкови лифта. Оттам се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен града. Този ден завършваме с посещение на изключително интересното шоу „Платаформа”, където ще се насладите на ритмите и пищните костюми на самбата, ще се пренесете във времето на карнавала в Рио. Нощувка в Рио де Жанейро.


4 ДЕН - Закуска. Възможност за вертолетен тур над заливите и „Захарната глава”. По време на обиколката ще минете и ще се насладите на плажовете Ипанема, Леблон, Копакабана, Леме, Ботафого и Фламенко. Възможност за панорамни снимки на изумителните гледки на града. След това с метро или автобус посещаваме най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да посетите музея към стадиона, да влезете в съблекалните и вътре в стадиона. Пак с метро продължаваме към квартала Сан Кристово, където се намира Кралския дворец. Възможност за снимки. Този ден завършваме с посещение на Ботаническата градина, една приятна разходка във флората на Южна Америка. Вечерта възможност за разходка по най-известния булевард

Атлантик”, включващ и известния плаж Копакабана. Нощувка в Рио де Жанейро.


5 ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж в Рио де Жанейро или по желание – еднодневна екскурзия до Петрополис, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 19.00 ч. Нощувка в Рио де Жанейро.

6 ДЕН - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание - екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейсзеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови с включен обяд. Нощувка в Рио де Жанейро.


7 ДЕН - Закуска. Трансфер до летището. Вътрешен полет Рио де Жанейро – Игуасу. Посрещане на летището на Игуасу от местния екскурзовод. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. Настаняване в хотел. Нощувка в Игуасу.


8 ДЕН - Закуска. Този преди обяд Ви се предлага по желание екскурзия до Парагвай с посещение на индианско селище. След обяд - посещение на водопадите от аржентинска страна. Вечерта, по желание - посещение на шоу програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай и Аржентина. Нощувка в Игуасу.

9 ДЕН – Закуска. Трансфер до летището. В 6.40 ч. - вътрешен полет Игуасу – Буенос Айрес. Пристигане в Аржентина в 12.20 ч. Трансфер до хотела и настаняване. След обяд - панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес. Вечерта - свободно време. Нощувка в Буенос Айрес.


10 ДЕН - Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание – екскурзия с корабче по река Тигре до мястото, наречено “Тигре и Делта”. Тръгване в 10.00 ч. Пътуване с автобус до градчето Сан Исидро, разположено на 30 км от Буенос Айрес. От там се взима влакче до гр.Тигре, а след това се пътува с корабче по р.Тигре. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи. Корабчето минава през екзотични заливи и пампа, като дава възможност за евентуална среща с представителите на местната фауна. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното танго шоу “Мистър Танго”. Нощувка в Буенос Айрес.

11 ДЕН - Закуска. Този ден Ви се предлага по желание - еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включен обяд и туристическа обиколка. В 8.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Трансфер до централната част на града и туристическа обиколка: Площада на свободата /Независимостта/, Сградата на Парламента. В 13.00 ч. – обяд /напитките не са включени/. В 14.30 ч.- обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал на Монтевидео, Крайбрежния булевард с хубавите плажове. Имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 17.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каратас”. В 18.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – заминаване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес – в 22.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес.


12 ДЕН - Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в Пампата, където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Тръгване в 9.00 ч.сутринта. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Свободно време с възможност за пазаруване. Нощувка в Буенос Айрес.


13 ДЕН - Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес. В 16.30 ч. - трансфер до летището и в 19.05 ч. - полет Буенос Айрес - Париж.


14 ДЕН - Пристигане в Париж в 11.00 ч. Трансфер до хотела и настаняване. По желание - разходка в центъра на Париж с автобус и метро. Вечерта, по желание - посещение на шоу-програма в „Лидо”, „Мулен Руж” или „Крейзи хорс”. Нощувка в Париж.


15 ДЕН - Закуска. В 7.30 ч. - трансфер до летището и в 10.20 ч. - полет Париж - София. Пристигане в София в 14.05 ч.


ПОЯСНЕНИЯ:

1. ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • всички самолетни билети;

 • всички трансфери летище – хотел – летище;

 • 2 нощувки със закуски в Париж в хотел 2*/3*;

 • 5 нощувки със закуски в Рио де Жанейро в хотел 3*;

 • 2 нощувки със закуски в Игуасу в хотел 3*/4*;

 • 4 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 3*;

 • наземен транспорт;

 • туристическа обиколка „един ден в Рио” с посещение на статуята на Исус на Корковадо, качване с лифт до хълма „Захарната Глава”;

 • обяд в ресторант в квартала Ипанема (с типичните ястия за Бразилия) – 3-тия ден;

 • посещение на водопадите Игуасу от бразилска и от аржентинска страна;

 • панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес;

 • екскурзоводско обслужване, водач от ТА”2М-КО” + местен екскурзовод и превод на български език.

2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:


 • персонална такса - 18 щ. долара, която се плаща лично на летището в Буенос Айрес;

 • летищни такси - 360 евро /към 15.10.2008 г./;

 • медицинска и туристическа застраховка – 20 лв, за лица над 65 г.- 40 лв;

 • билети за: метро за 4-ия ден – 5-6 щ.долара; за автобус за 4-ия ден – 12 щ.долара;

- вход за стадиона Маракана – около 8 щ. долара;

 • вход за Ботаническата градина – около 3 щ.долара;

 • хеликоптер над Рио - 120 щ.долара /за 1 турист /;

 • самба шоу в нощен клуб в Рио – 80 щ.долара /без вечеря/;

 • екскурзия до Петрополис – 45 щ. долара;

 • екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров с включен обяд – 65 щ.долара;

 • макуку сафари - от аржентинска страна - 75 щ.долара;

- от бразилска страна – 95 щ.долара;

 • вход за Националния парк с водопадите Игуасу - от аржентинска страна - 25 щ.долара;

от бразилска страна – 18 щ.долара;

 • шоу програма в Игуасу (с вечеря) – 75 щ.долара;

 • вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара;

 • екскурзия до Парагвай – (с лодка по р.Панама и посещение на индианско селище –

45 щ.долара – без обяд, 55 щ.долара – с обяд);

 • танго шоу в Буенос Айрес – 70 щ.долара (без вечеря) и 90 щ.долара (с вечеря);

 • екскурзия „Тигре и Делта” – 45 щ. долара;

 • екскурзия до Монтевидео с ферибот – 230 щ.долара (с включен обяд, обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота);

 • посещение на ранчо в пампата – 65 щ.долара;

 • посещение на шоу-програма в „Лидо” – 100 евро;

 • посещение на шоу-програма в „Мулен Руж” – 99 евро.

*Забележка: 1. Цените на допълнителните екскурзии са към 07.08.2008 г.;

2. Входовете на посещаваните обекти се плащат на място, а всички екскурзии и

мероприятия по желание се плащат в офиса на ТА „2М-КО”.

3. Цената е на база нощувка в двойна стая. За единична стая се доплащат 300 евро;

4. За хотели 4* се доплащат 320 евро.

5. Начин на плащане:

- в брой /в офиса на ТА „2М-КО”/

- по банков път

БАНКОВА СМЕТКА НА „2М-КО”


Банка ОББ, клон „Граф Игнатиев”

2M-KO”ООД

Сметка в лева:

IBAN: BG54UBBS84231010215712

BIC: UBBSBGSF

При записване се внася депозит от 800 евро (в лева по курса на БНБ за деня)
ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 14 ЧОВЕКА


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на пътуване;

 • За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им да пътува в чужбинаИнформация за хотелите:


Рио де Жанейро

– хотел “Бандейрантес” – 3* www.hotelbandeirantes.com.br

– хотел “Луксор Ридженте” – 4* www.luxor-hotels.com/regente/

– хотел “Екселсиор Копакабана”– 4* www.brazils-hotels.com/riodexce.htm


Игуасу

– хотел “Карима” - 4* - www.hoteltravel.com/es/brazil/iguazu_falls/carima.htm


Буенос Айрес

– хотел „Гран Аржентино” - 3* - www.hotel-argentino.com.ar


Туристическа агенция “2М-КО” си запазва правото при необходимост да заменя хотелите с равностойни такива.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ТУРОПЕРАТОРЪТ сключва застраховка “медицински разходи при акутно заболяване и злополука на туриста” със Застрахователно Акционерно Дружество “БУЛСТРАД-ЖИВОТ”, адрес: ул.“Дунав” № 5, София 1000.

ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключена задължителна туристическа застраховка „Отговорност на Туроператора” в застрахователна компания “ЕВРОИНС”, адрес: бул.”Г.М.Димитров” № 16, София 1797, застрахователна полица № 37-0000-1070 от 15.03.2008 г.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Свързани:

1000 софия, ул. \"6 Септември\" №26 icon1000 софия, ул. "6 Септември" №26
Ден – 17. 11. 2012 Среща в 17. 00 ч на летище София пред гише Информация, Терминал 2
1000 софия, ул. \"6 Септември\" №26 icon1000 софия, ул. "6 Септември" №26
Ден – 19. 11. 2012 Среща в 12. 00 ч на летище София пред гише Информация, Терминал 2
1000 софия, ул. \"6 Септември\" №26 icon1000 софия, ул. "6 Септември" №26
Ден – 19. 11. 2012 Среща в 12. 00 ч на летище София пред гише Информация, Терминал 2
1000 софия, ул. \"6 Септември\" №26 icon1000 софия, ул. "6 Септември" №26
Ден – 23. 03. 2013 Среща в 16. 30 ч на летище София пред гише Информация, Терминал 2
1000 софия, ул. \"6 Септември\" №26 icon1000 софия, ул. "6 Септември" №26
Ден – 23. 03. 2013 Среща в 12. 00 ч на летище София пред гише Информация, Терминал 2
1000 софия, ул. \"6 Септември\" №26 icon1000 софия, ул. "6 Септември" №26
Ден – 19. 11. 2012 Среща в 17. 00 ч на летище София пред гише Информация, Терминал 2
1000 софия, ул. \"6 Септември\" №26 iconЗа местната власт  електронен седмичник 36/15 2010. на Фондацията за реформа в местното самоуправление
Честит празник на общините Бяла Слатина (11 септември), Силистра (14 септември), Крушари (14 септември), Костинброд (17 септември),...
1000 софия, ул. \"6 Септември\" №26 icon1000 софия, ул. "6 Септември" №26
Ден – 19. 02. 2010 Среща на летище София в 12. 30 ч пред гише Информация, Терминал Самолетен полет София – Лондон в 14. 35 ч. Пристигане...
1000 софия, ул. \"6 Септември\" №26 icon1000 софия, ул. "6 Септември" №26
Ден – 06. 04. 2013 Среща на летище София в 12. 00 ч пред гише Информация, Терминал в 14. 55 ч полет София Париж с “Air France”. Пристигане...
1000 софия, ул. \"6 Септември\" №26 icon1000 софия, ул. "6 Септември" №26
Ден – 03. 11. 2012 Среща на летище София в 12. 00 ч пред гише Информация, Терминал в 14. 55 ч полет София Париж с “Air France”. Пристигане...
Поставете бутон на вашия сайт:
Документация


Базата данни е защитена от авторски права ©bgconv.com 2012
прилага по отношение на администрацията
Документация
Дом